Резервоар за дъждовна и питейна вода Roth Twinbloc 3500 L

Стандартна цена: 3499.00лв.

2949.00лв.

Спестявате: 550.00лв.

доставка и професионален монтаж 10 години пълна гаранция за качество
доставка и професионален монтаж Гарантирано немско качество
немско качество басейни

Имате допълнителени въпроси?

Roth Twinbloc® резервоар за съхранение на дъждовни и питейни води с иновативен дизайн 3500 литра

  

Благодарение на оптимизираната си форма и особено плоският си иновативен дизайн, резервоарите от серията Roth Twinbloc® предлагат значителни предимства по време на монтажа.

В сравнение с конвенционалните резервоари за съхранение на дъждовни и питейни води, изкопът, необходим за монтажа, може да бъде намален с до 40%.

Ниската инсталационна дълбочина позволява инсталирането дори когато нивото на подземните води е много високо. Двете камери, разположени една до друга,

имат голямо предимство за по голяма стабилност в сравнение с един резервоар с голям диаметър.

По този начин може да бъде използвана зоната над резервора безпроблемно. 

 

Roth Twinbloc® се предлага в размери 1500, 3500 и 5000 литра. Заедно с подходящите аксесоари, Roth предлага цялостна система за професионалното използване на водите.  Резервоарите са изработени от високачествени устойчиви материали 100% Made in Germany, като позволяват да бъдат монтирани и на места, проходими от леки автомобили. Телескопичната шахта е включена в обхвата на доставката. При доставката тя се намира събрана в самият контейнер и може да бъде адаптирана към съответната инсталационна дълбочина. Резервоарите разполагат с две противоположни празни гнезда за свързване на захранващите тръбопроводи. Оптимално координираните компоненти позволяват бърз и лесен монтаж. Можете да реагирате гъвкаво на индивидуални заявки, както и да намерите подходящото решение за почти всяко приложение. Свързването на няколко резервоара за съхранение на дъждовни и питейни води е безпроблемно, чрез използването на предвидените в по-ниската отвори за тръби DN 100. Комплектът за свързване на няколко резервоара Roth включва подходящи прдвидени отвори, които могат да бъдат изрязани с прободен трион, както и  две специални уплътнения DN 100. 

 

Резервоарите Roth Twinbloc® са изработени от висококачествени материали 100% Made in Germany и за всички модели важи

Гаранционен срок от 20 години.

    

 

 

 

 

Изпрати бързо запитване

Калкулатор за сглобяеми басейни
Доставка и монтаж на басейни