Chemoform Flockfix Течен коагулант 1,0 L

8.99лв.

доставка и професионален монтаж 10 години пълна гаранция за качество
доставка и професионален монтаж Гарантирано немско качество
немско качество басейни

Имате допълнителени въпроси?

Течният коагулант е специален препарат за избистряне на водата, сертифициран по DIN 19643, ÖNORM M 6216 und DIN EN 883. Препарата действа в широк спектър водорасли и гъбични микроорганизми за третиране на водата в плувните басейни. Не образува пяна и не съдържа хлор. Без мирис и рН неутрален препарат, подходящ за използване в комбинация с всички останали препарати и методи на дезинфекция в плувните басейни. 

Начин на употреба:

  • За избистряне на водата в плувните басейни и за подобряване работата на филтърната система
  • идеална pH-стойност 7,0 - 7,4

Дозиране:

  • За частни басейни 50 - 100 ml на всеки 10 m³ воден обем. Добавете бавно препарата при включена филтрация през скимера и след 30 сек. изключете помпата, като оставите за около 10-20 мин. в покой. След това включете отново помпата и оставете да работи, като на следващият ден извършите обратна промивка. 
  • За текуща поддръжка може да накиснете обилно една гъба с препарата и да я оставите в скимера, като по този начин при циркулацията на водата ще се отделя нужното количество.
  • При обществени басейни препоръчваме използването на дозаторна система, като настройката и трябва да бъде в зависимост от натоварването на басейна между 5,0 - 15 ml на всеки 10 m³ воден обем.

Производител: Chemoform AG Germany

 

Изпрати бързо запитване

Калкулатор за сглобяеми басейни
Доставка и монтаж на басейни