За нас

УНИПУЛ България ЕООД е създадена в далечната 1997 година, като основната дейност на дружеството е внос и дистрибуция на стоки предимно от Германия за българският пазар.

Още през 1998 компанията сключва договор за ексклузивно представителство с немският производител на басейни - UNIPOOL Swimmingpools & Fitness GmbH и представя за пръв път на българският пазар абсолютното ноу хау при изграждането на басейни, а именно т.н. модулни басейни.

Като пионери в бранша на модулните басейни ние следваме и поддържаме до днес всички иновации и новости в сферата на бранша, като посещаваме и следваме ежегодно обученията от нашите контрагенти и водещи производители.

През 2001 година компанията сключва договор за ексклузивен представител на най реномираната марка препарати за поддръжка на басейни в световен мащаб, отличаващите се с изключително качество - BAYROL A Chemtura Company Ltd.

2005 година дружеството разширява предлаганият асортимент, като подписва договор с компанията MERANUS GmbH, като започва да предлага и качествено оборудване за големи обществени басейни и съоръжения.

През 2009 година компанията ни подписва договор за ексклузвно представителство и с най продаваната марка джакузи в света - HotSpring USA.

През 2014 година компанията затваря кръга като подписва договор с най големият концерн и лидер на европейският пазар - Chemoform GmbH, който е и водещият доставчик в бранша.

Това са част от причините, които ни позволяват да защитим тезата: 100% Гаранция за най изгодна цена.

За нашите клиенти сме направили множество компромиси при калкулацията на цените, така че да бъдете уверени и спокойни при покупката на нашите продукти, като това по никакъв начин няма да повлияе на качеството на предлаганите от нас продукти.

Убедете се сами и не правете компромиси с качеството и най вече с Вашето здраве.

Ние работим за Вас!

Калкулатор за сглобяеми басейни
Доставка и монтаж на басейни