Доставка и монтаж

УНИПУЛ България ЕООД с натрупан над 20 годишен опит и обучени кадри при ежегодни обучения организирани от нашите партньори в Германия, ще Ви съдействат при избора на Вашият басейн. Доверете се на качеството и професионалните ни умения!

Нашите специалисти ще Ви съпътстват от самото начало при избора на подходящата форма, размер и дълбочина за Вашият басейн до края на изграждането и пускане в експлоатация. Но ние не приключваме до тук – ние Ви съпътстваме години напред винаги когато имате нужда от нас.

Доставката на стандартните форми и размери в стандартен адриатическо син цвят, в случай че не са налични в наш склад, се извършва в порядъка на 10 работни дни, след сключване на двустранен договор за доставка. Време което е необходимо за извършване на подготвителните работи за монтажа на басейна.

В случай че желаете облицовъчното фолио да бъде в цвят различен от стандартния, то доставката се променя на мин. 4 седмици! 

Подготвителните работи в зависимост от формата на басейна са следните;

  •   Направа на изкоп по предварително зададени размери
  •   Отливане на армирана бетонна подложка само на дъното на басейна
  •   При овалната форма се изграждат допълнително две подпорни стени само на правата част. Най удобно и лесно изграждането се извършва от бетонни оградни блокчета с размери 40/20/20 см, които се армират към дъното на басейна и се запълват с бетонна смес
  •   След отливането на бетонната подложка е необходимо да се изчака минимален срок от 10 дни за технологичното съхнене на бетона
  •   Следва монтажа на самият басейн, който може да извършен от Вас със съдействие / напътствия от наша страна или да Ви препоръчаме външна фирма с която работим съвместно.
  •   След монтажа на самият басейн се извършва обратният насип (препоръчително с полусуха бетонна смес)

 Подготвителните работи са въпрос на договорка с външните фирми с които работим, като могат да бъдат извършени от техните професионални монтажници, но също така мoжe да бъдат извършени при възможност и от страна на Инвеститора, като от наша страна ще бъдат предоставени необходимите чертежи и размери за тяхното изпълнение.

Калкулатор за сглобяеми басейни
Доставка и монтаж на басейни